A la carte

voorgerechten

VOORGERECHTEN

Noordzeekrab
Gebrande groene asperges, yuzu en een vinaigrette van lavas. 

King krab
Warme king krab met jonge bladspinazie, beurre blanc en kaviaar ‘Julien – Selection’ 

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar ‘Julien – Selection’ met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in drie bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaan.
Gebakken langoustine met structuren van knolselder en ossenstaart.
Bisque van langoustine en zure room.

Witte asperges
Klassiek bereid met een gepocheerd hoeve-ei, dijonnaise en handgepelde garnalen.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise en aardappelmousseline.

Kalf “Dry aged”
Gebakken in de lookboter en geserveerd met morieltjes, groene asperges en kroketjes van polenta.

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met kropsla en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, grondwitloof en een jus van zwarte truffel.