A la carte

voorgerechten

VOORGERECHTEN

Noordzeekrab
Salade van noordzeekrab in een bereiding met pompelmoes, romeinse salade, cashew en avocado. 

King krab
Warme king krab met jonge bladspinazie, beurre blanc en kaviaar ‘Julien – Selection’ 

Pasta Truffel  
Verse pasta met zwarte wintertruffel, coquille en ganzenlever.

Kalf “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu kalf, kaviaar ‘Julien – Selection’ met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in twee bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaa.
Gebakken langoustine met cannelloni van butternut, zure room en nantua.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise en aardappelmousseline.

Fazant
Fazant gebakken op de karkas. Geserveerd met Belgisch grondwitloof, aardappelkroketjes, albuferasaus. Boutje van de fazant met truffel. (per 2)

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Rund “Txogitxu”
Geserveerd met schorseneer en verse frietjes.

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met schorseneer en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, grondwitloof en een jus van zwarte truffel.