A la carte

voorgerechten

VOORGERECHTEN

King Krab
Traag gegaarde koningskrab met jonge bladspinazie, salsa verde van groene kruiden en paprika. 

Marbré de foie gras au pineau  
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van rabarber.

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar “Connaisseurs” met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in twee bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaa.
Gebakken langoustine met jonge courgettebloem en Thaise jus.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, witte asperges, lamsoor en een aardappelmousseline.

Wilde zeebaars
Bereiding met handgepelde garnaal, groene asperges en aardappelmousseline.

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Rund “Txogitxu”
Geserveerd met morieltjes, groene asperge en verse frietjes.

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met groene asperge, morieltjes en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, Belgisch grondwitloof en een jus van zwarte truffel.