restaurant julien davy en marie-julie

Degustatiemenu

Tonijn ‘Balfego’
Tartaar van tonijn  geserveerd met dashi bouillon en nori.

Kokkels ‘Zeeland’
Zeeuwse kokkeltjes geserveerd met nasi goreng, wortel en lavas.

Kreeft ‘Church Bay’*
Europese BBQ-kreeft, cappelini en variëteiten van courgette.

Speenvarken ‘Iberico’**
Krokant op vel gebakken speenvarken met polenta en een vinaigrette van rode biet.

Eend ‘Baskenland’
Geserveerd met een terrine van knolselder en eendenlever, Australische wintertruffel.

Kers ‘Borgloon’
Verschillende structuren van kers, citrusafrikaan en donkere chocolade.

 

4-gangen € 80
5-gangen* € 95
6-gangen** € 110

Onze prijzen zijn geldig tot half september 2023.

Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- & zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.

Wij serveren niet buiten, bij mooi weer kan genoten worden van een aperitief en/of een koffie op het terras.
Honden worden helaas niet toegelaten.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!

A la carte

VOORGERECHTEN

Noordzeekrab
Salade van noordzeekrab met cashew en een vinaigrette van lavas. 

King krab
Warme king krab met jonge bladspinazie, beurre blanc en kaviaar ‘Julien – Selection’ 

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar ‘Julien – Selection’ met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in drie bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaan.
Gebakken langoustine met verse cappelini pasta.
Bisque van langoustine en zure room.

 

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise en aardappelmousseline.

Rund “Txogitxu”
Baskisch rund met kropsla en frietjes gebakken in ossenwit, bordelaise saus.

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met kropsla en frietjes gebakken in ossenwit, bordelaise saus.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, witloof en een jus van zwarte truffel.

Lunch

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
58€