Maguro Torro
Tartaar van torro geserveerd met dashi bouillon en nori.
Skrei
Brandade van skrei, jus van kokkels en dragon.
Witte asperge*
Klassiek geserveerd met een gepocheerd kwartel-ei, dijonnaise saus en handgepelde garnalen.
Langoustine**
Gebakken langoustine met een jus van eekhoorntjesbrood en structuren van knolselder en ossenstaart.
Kalf “Dry aged”
Kroketje van polenta en een gepofte ajuin gevuld met portobello en jus van morieltjes.
Rode biet
Creatie met basilicum, donkere chocolade en zure thee.
4-gangen € 80
5-gangen* € 95
6-gangen** € 110
Onze prijzen zijn geldig tot half september 2023.
Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- & zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.
Voedselallergie
We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!
Terras
Om u de beste beleving te geven, serveren wij bij mooi weer aperitief en koffie op ons terras.
Noordzeekrab
Gebrande groene asperges, yuzu en een vinaigrette van lavas.
King krab
Warme king krab met jonge bladspinazie, beurre blanc en kaviaar ‘Julien – Selection’
Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar ‘Julien – Selection’ met een vinaigrette van peterselie.
Langoustine “in drie bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaan.
Gebakken langoustine met structuren van knolselder en ossenstaart.
Bisque van langoustine en zure room.
Witte asperges
Klassiek bereid met een gepocheerd hoeve-ei, dijonnaise en handgepelde garnalen.
Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise en aardappelmousseline.
Kalf “Dry aged”
Gebakken in de lookboter en geserveerd met morieltjes, groene asperges en kroketjes van polenta.
Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling.
Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met kropsla en verse frietjes.
Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, grondwitloof en een jus van zwarte truffel.
voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
58€