LUNCH

Degustatiemenu

COQUILLE ‘DIEPPE’

TARTAAR – MIERIKSWORTEL – LAVAS


KREEFT ‘CHURCH BAY’
GEROOKTE AARDAPPEL – ZEESLA – VIN JAUNE


MOSSEL ‘BOUCHOT’*
OPEN RAVIOLI – WINTER PREI – DRAGON

FAZANT ‘DAMME’**
FOIE GRAS – KNOLSELDER – FINE CHAMPAGNE

REE ‘CHIMAY’
SCHORSENEER – ZILVERUI – POMPOEN


KARAMEL
 CACAO – PASTINAAK 

 

4-gangen € 80
5-gangen* € 95
6-gangen** € 110

Onze prijzen zijn geldig tot eind februari 2024.

Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- & zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!

A la carte

VOORGERECHTEN

Pasta truffel
Verse cappelini pasta met coquilles, terrine van foie gras en zwarte truffel/witte truffel.

Salade van king krab
Salade met kingkrab, avocado, gevuld eitje en oscietra kaviaar.

Hert
Tartaar van hertenkalf, oscietra kaviaar, vinaigrette van peterselie en sambai.

Langoustine in 3 bereidingen
Tartaar met een sorbet van selder en vinaigrette van citrus. 
Gebakken langoustine met nantua saus en zure room.
Schaar van de langoustine, cappelini pasta en zeevenkel.

Tonijn ‘Balfego’
Tartaar van tonijn geserveerd met dashi, avocado en nori.

 

HOOFDGERECHTEN

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise, wit van prei en aardappelmousseline.

Rund ‘Galician Dry Aged’
Geserveerd met kropsla, frietjes gebakken in ossenwit en bordelaise saus. 

Japanse wagyu A5
Geserveerd met kropsla, frietjes gebakken in ossenwit en bordelaise saus. 

Fazant
Geserveerd met gebakken witloof, savooi à la créme, en fine champagne saus. 
Deze bereiding is enkel per 2.

Pigeon d’Anjou ‘En Croute’
Filet van duif, ganzenlever en koolblad, gebakken en croute, chutney van appel, ui en aged balsamico.
Deze bereiding dient 24 uur op voorhand worden besteld. 

Lunch

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
58€