LUNCH
Degustatiemenu
COQUILLE ‘DIEPPE’
TARTAAR – MIERIKSWORTEL – LAVAS
–
PLADIJS ‘NOORDZEE’
GEROOKTE AARDAPPEL – ZEESLA – VIN JAUNE
–
MOSSEL ‘BOUCHOT’*
OPEN RAVIOLI – GEPOFTE PREI – BEARNAISE
–
FAZANT ‘DAMME’**
FOIE GRAS – KNOLSELDER – FINE CHAMPAGNE
+ ZWARTE HERFTSTRUFFEL/ WITTE TRUFFEL UIT ALBA €18/€36
–
REE ‘CHIMAY’
SCHORSENEER – ZILVERUI – POMPOEN
–
FRAMBOOS ‘STADEN’
CITRUSAFRIKAAN – CACAO
4-gangen € 80
5-gangen* € 95
6-gangen** € 110
Onze prijzen zijn geldig tot eind 2023.
Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- & zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.
Wij serveren niet buiten, bij mooi weer kan genoten worden van een aperitief en/of een koffie op het terras.
Honden worden helaas niet toegelaten.
Voedselallergie
We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!
A la carte
VOORGERECHTEN
Pasta truffel
Verse cappelini pasta met coquilles, terrine van foie gras en zwarte truffel/witte truffel.
Salade van king krab
Salade met kingkrab, avocado, gevuld eitje en oscietra kaviaar.
Hert
Tartaar van hertenkalf, oscietra kaviaar, vinaigrette van peterselie en sambai.
Langoustine in 3 bereidingen
Tartaar met een sorbet van selder en vinaigrette van citrus.
Gebakken langoustine met nantua saus en zure room.
Schaar van de langoustine, cappelini pasta en zeevenkel.
Tonijn ‘Balfego’
Tartaar van tonijn geserveerd met dashi, avocado en nori.
HOOFDGERECHTEN
Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise, wit van prei en aardappelmousseline.
Rund ‘Galician Dry Aged’
Geserveerd met kropsla, frietjes gebakken in ossenwit en bordelaise saus.
Japanse wagyu A5
Geserveerd met kropsla, frietjes gebakken in ossenwit en bordelaise saus.
Fazant
Geserveerd met gebakken witloof, savooi à la créme, en fine champagne saus.
Deze bereiding is enkel per 2.
Pigeon d’Anjou ‘En Croute’
Filet van duif, ganzenlever en koolblad, gebakken en croute, chutney van appel, ui en aged balsamico.
Deze bereiding dient 24 uur op voorhand worden besteld.
Lunch
voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
58€