DEGUSTATIEMENU

NOORDZEEKRAB
SALSA VERDE – RUNDSVET – GROENE APPEL

RAVIOLI ‘OSTENDAISE’
HANDGEPELDE GARNALEN – BOUCHOT MOSSEL – SPINAZIE

COQUILLE  ‘DIEPPE’ *
TIJM – FLESPOMPOEN – GEMBER

KALFSWANG ‘LIMOUSIN’**
FOIE GRAS – KERS – ARTISJOK

DUIF ‘ANJOU’
FIVE SPICE – ZOETE AARDAPPEL – ZWARTE LOOK

MANGO
PASSIEVRUCHT – WITTE CHOCOLADE  

4- gangen 95,00 euro
5- gangen * 110 euro
6-gangen** 130 euro

Business Lunch
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert
Van dinsdag tot vrijdag (niet op feestdagen)
64,00 euro


Info

Onze prijzen zijn geldig tot eind 2024.
Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu.
Onze à la carte gerechten zijn altijd te verkrijgen behalve op zaterdagavond.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.

Voedselallergie
Onze chefs maken met veel passie en liefde uw menu klaar,
mogen wij dan ook vragen om allergenen op voorhand door te geven.
Wij bekijken dan of er een mogelijk is, om de gerechten aan te passen.
A la minute aanpassingen, vragen extra energie en zullen resulteren in een meerprijs.

A LA CARTE

VOORGERECHTEN:

KINGKRAB ‘BERINGZEE’
SALADE – GEVULD EITJE- DRAGON

RUND ‘OEDSLACH’
TARTAAR – PETERSELIE – KAVIAAR ‘OSCIETRA’

LANGOUSTINE ‘GUILVINEC’ IN 3 BEREIDINGEN
TARTAAR – SELDER – CITRUS
STAART – NANTUA – GROENE ASPERGE
SCHAAR – FLESPOMPOEN – GEMBER

RAVIOLI ‘OSTENDAISE’
HANDGEPELDE GARNALEN – BOUCHOT MOSSEL – SPINAZIE

HOOFDGERECHTEN:

TARBOT ‘NOORDZEE’
KREEFT – BEARNAISE – AARDAPPELMOUSSELINE

RUND ‘OEDSLACH’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES

WAGYU A5 ‘JAPAN’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES

KALFSZWEZERIK ‘BRABANT’
 FOIE GRAS – MORIELTJES – POLENTA

PIGEON EN CROUTE ‘D’ANJOU’
DUIF – KOOLBLAD – FOIE GRAS
Deze bereiding is enkel op reservatie