DEGUSTATIEMENU
NOORDZEEKRAB
SALSA VERDE – RUNDSVET – GROENE APPEL
–
RAVIOLI ‘OSTENDAISE’
HANDGEPELDE GARNALEN – BOUCHOT MOSSEL – SPINAZIE
–
COQUILLE ‘DIEPPE’ *
TIJM – FLESPOMPOEN – GEMBER
–
KALFSWANG ‘LIMOUSIN’**
FOIE GRAS – KERS – ARTISJOK
–
DUIF ‘ANJOU’
FIVE SPICE – ZOETE AARDAPPEL – ZWARTE LOOK
–
MANGO
PASSIEVRUCHT – WITTE CHOCOLADE
4- gangen 95,00 euro
5- gangen * 110 euro
6-gangen** 130 euro
Business Lunch
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert
Van dinsdag tot vrijdag (niet op feestdagen)
64,00 euro
Info
Onze prijzen zijn geldig tot eind 2024.
Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu.
Onze à la carte gerechten zijn altijd te verkrijgen behalve op zaterdagavond.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Voedselallergie
Onze chefs maken met veel passie en liefde uw menu klaar,
mogen wij dan ook vragen om allergenen op voorhand door te geven.
Wij bekijken dan of er een mogelijk is, om de gerechten aan te passen.
A la minute aanpassingen, vragen extra energie en zullen resulteren in een meerprijs.
A LA CARTE
VOORGERECHTEN:
KINGKRAB ‘BERINGZEE’
SALADE – GEVULD EITJE- DRAGON
–
RUND ‘OEDSLACH’
TARTAAR – PETERSELIE – KAVIAAR ‘OSCIETRA’
–
LANGOUSTINE ‘GUILVINEC’ IN 3 BEREIDINGEN
TARTAAR – SELDER – CITRUS
STAART – NANTUA – GROENE ASPERGE
SCHAAR – FLESPOMPOEN – GEMBER
–
RAVIOLI ‘OSTENDAISE’
HANDGEPELDE GARNALEN – BOUCHOT MOSSEL – SPINAZIE
HOOFDGERECHTEN:
TARBOT ‘NOORDZEE’
KREEFT – BEARNAISE – AARDAPPELMOUSSELINE
–
RUND ‘OEDSLACH’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES
–
WAGYU A5 ‘JAPAN’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES
–
KALFSZWEZERIK ‘BRABANT’
FOIE GRAS – MORIELTJES – POLENTA
–
PIGEON EN CROUTE ‘D’ANJOU’
DUIF – KOOLBLAD – FOIE GRAS
Deze bereiding is enkel op reservatie