Lunch

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
45€

A la carte

VOORGERECHTEN

King Krab
Traag gegaarde koningskrab met jonge bladspinazie, salsa verde van groene kruiden en paprika. 

Marbré de foie gras au pineau  
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van rabarber.

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar “Connaisseurs” met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in twee bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaa.
Gebakken langoustine met jonge courgettebloem en Thaise jus.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, witte asperges, lamsoor en een aardappelmousseline.

Wilde zeebaars
Bereiding met handgepelde garnaal, groene asperges en aardappelmousseline.

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Rund “Txogitxu”
Geserveerd met morieltjes, groene asperge en verse frietjes.

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met groene asperge, morieltjes en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, Belgisch grondwitloof en een jus van zwarte truffel.

Degustatiemenu

Langoustine
Tartaar van langoustine met avocado en citrusafrikaan.
+ supplement kaviaar “Connaisseurs” 5g €12

Pladijs
Gekonfijte pladijs, verschillende structuren van wortel, gegratineerde aubergine en mosselcurry.

Quenelle van Noordzeevis*
Handgepelde garnalen, nantua saus en zure room.

Kalfszwezerik**
Krokant gebakken zwezerik, knolselder met mousseline van champignon.

Rund “Txogitxu”
Bereidingen van ajuin, stro-aardappel en jus van het rund.

Aardbei
Verschillende structuren van aardbei, Thaise basilicum en witte chocolade.

4-gangen € 65
5-gangen* € 80
6-gangen** € 95

Onze prijzen zijn geldig tot 15 september 2022.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 5 of 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.

Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en noten allergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!

Terras
Om u de beste beleving te geven, serveren wij bij mooi weer aperitief en koffie op ons terras.