COQUILLE ‘DIEPPE’
TARTAAR -KOOLRABI – MISO
–
KREEFT ‘CHURCH BAY’
GEROOKTE AARDAPPEL – ZEESLA – VIN JAUNE
–
MOSSEL ‘BOUCHOT’*
OPEN RAVIOLI – WINTER PREI – DRAGON
–
FAZANT ‘DAMME’**
FOIE GRAS – KNOLSELDER – FINE CHAMPAGNE
–
REE ‘CHIMAY’
SCHORSENEER – ZILVERUI – POMPOEN
–
KARAMEL
PASTINAAK – KOFFIE
4- gangen 80,00 euro
5- gangen * 95,00 euro
6-gangen** 110,00 euro
Onze prijzen zijn geldig tot eind februari 2024.
Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- & zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.
Wij serveren niet buiten, bij mooi weer kan genoten worden van een aperitief en/of een koffie op het terras.
Honden worden helaas niet toegelaten.
Voedselallergie
We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie.
KINGKRAB ‘BERINGZEE’
SALADE – KAVIAAR ‘OSCIETRA’ – DRAGON
–
COQUILLE ‘DIEPE’ IN 2 BEREIDINGEN
CARPACCIO – WINTERTRUFFEL – MISO
GEBAKKEN – CAPPELINI – WINTERTRUFFEL
–
HERT ‘CHIMAY’
TARTAAR – PETERSELIE – SAMBAÏ
–
LANGOUSTINE ‘GUILVINEC’ IN 3 BEREIDINGEN
TARTAAR – SELDER – CITRUS
STAART – NANTUA – ZURE ROOM
SCHAAR – CAPPELINI – BUTTERNUT
–
TONIJN ‘BALFEGO’
TARTAAR – DASHI – NORI – DAIKON
TARBOT ‘NOORDZEE’
KREEFT – BEARNAISE – AARDAPPELMOUSSELINE
–
RUND DRY AGED ‘GALICIË’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES
–
WAGYU A5 ‘JAPAN’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES
–
FAZANT ‘DAMME’
SAVOOI – FINE CAMPAGNE – FOIE GRAS
–
KALFSZWEZERIK ‘BRABANT’
WINTERTRUFFEL – FOIE GRAS – WITLOOF
–
PIGEON EN CROUTE ‘D’ANJOU’
DUIF – KOOLBLAD – GANZENLEVER
Deze bereiding is enkel op reservatie