Lunch

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
48€

A la carte

VOORGERECHTEN

King Krab
Traag gegaarde koningskrab met jonge bladspinazie, salsa verde van groene kruiden en paprika. 

Marbré de foie gras au pineau  
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van rabarber.

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar “Connaisseurs” met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in twee bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaa.
Gebakken langoustine met jonge courgettebloem en Thaise jus.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, witte asperges, lamsoor en een aardappelmousseline.

Wilde zeebaars
Bereiding met handgepelde garnaal, groene asperges en aardappelmousseline.

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Rund “Txogitxu”
Geserveerd met morieltjes, groene asperge en verse frietjes.

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met groene asperge, morieltjes en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, Belgisch grondwitloof en een jus van zwarte truffel.

Degustatiemenu

Kalfstartaar
Tartaar van kalf met een mousse van ganzenlever en rode biet.

Pladijs
Gekonfijte pladijs met geplette ratte-aardappel, handgepelde garnalen en een béarnaise van schaal-en schelpdieren.

Oosterschelde paling*
Gelakte paling en varkensbuik, cannelloni van butternut en gebakken rijst.

Sint-jacobsvrucht**
Gebakken coquille met boerejan uit Lotenhulle, gebakken bloemkool, maïs en een mousseline van cêpes.

Wilde Eend
Gebakken wilde eend met gevulde aardpeer en hazelnoot.

Wortel
Gemarineerde wortel met pistache, witte chocolade en yuzu.

4-gangen € 70
5-gangen* € 85
6-gangen** € 100

Onze prijzen zijn geldig tot eind december 2022.

Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!

Terras
Om u de beste beleving te geven, serveren wij bij mooi weer aperitief en koffie op ons terras.