Lunch

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
55€

A la carte

VOORGERECHTEN

Noordzeekrab
Salade van noordzeekrab in een bereiding met pompelmoes, romeinse salade, cashew en avocado. 

King krab
Warme king krab met jonge bladspinazie, beurre blanc en kaviaar ‘Julien – Selection’ 

Pasta Truffel  
Verse pasta met zwarte wintertruffel, coquille en ganzenlever.

Kalf “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu kalf, kaviaar ‘Julien – Selection’ met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in twee bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaa.
Gebakken langoustine met cannelloni van butternut, zure room en nantua.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise en aardappelmousseline.

Fazant
Fazant gebakken op de karkas. Geserveerd met Belgisch grondwitloof, aardappelkroketjes, albuferasaus. Boutje van de fazant met truffel. (per 2)

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Rund “Txogitxu”
Geserveerd met schorseneer en verse frietjes.

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met schorseneer en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, grondwitloof en een jus van zwarte truffel.

Degustatiemenu

Noordzeekrab
Salade van noordzeekrab met pompelmoes, romeinse salade en cashew.

Zeeuwse mossel
Tom kha kai van mossel met lavas en spitskool.

Oosterschelde paling*
Gelakte paling en varkensbuik, cannelloni van butternut en gebakken rijst.

Fazant**
Fazant met portobello, knolselder, gemarineerd rund en albufera saus.

Filet van Hert
Gebakken in tijmboter, civet van hert, jong witloof, veenbesjes en schorseneren.

Tiramisu
Eigen versie van tiramisu met speculoos en karamel.

4-gangen € 75
5-gangen* € 90
6-gangen** € 105

Onze prijzen zijn geldig tot eind juni 2023.

Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!

Terras
Om u de beste beleving te geven, serveren wij bij mooi weer aperitief en koffie op ons terras.