Lunch

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Enkel beschikbaar op weekdagen)
48€

A la carte

VOORGERECHTEN

King Krab
Salade van king krab in een bereiding met pompelmoes, romeinse salade, cashew en avocado. 

Pasta Truffel  
Verse pasta met zwarte herfsttruffel, coquille en ganzenlever.

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar “Connaisseurs” met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in twee bereidingen”
Tartaar van langoustine met sorbet van selder en een vinaigrette van citrus-afrikaa.
Gebakken langoustine met cannelloni van butternut, zure room en nantua.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, béarnaise, wit van prei en aardappelmousseline.

Fazant
Fazant gebakken op de karkas. Geserveerd met savooi à la crème, grondwitloof en aardappelkroketjes. Boutje van de fazant met truffelpuree. (per 2)

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Rund “Txogitxu”
Geserveerd met boschampignon, schorseneer en verse frietjes.

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met boschampignon, schorseneer en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, grondwitloof en een jus van zwarte truffel.

Degustatiemenu

Noordzeekrab
Salade van noordzeekrab met pompelmoes, romeinse salade en cashew.

Pladijs
Gekonfijte pladijs met geplette ratte-aardappel, winterprei en een béarnaise van handgepelde garnalen.

Oosterschelde paling*
Gelakte paling en varkensbuik, cannelloni van butternut en gebakken rijst.

Sint-jacobsvrucht**
Gebakken coquille met boerejan uit Lotenhulle, gebakken bloemkool en een mousseline van cêpes.

Filet van Ree
Gebakken in rijmboter, civet van ree, jong witloof, veenbesjes en schorseneren.

Wortel
Gemarineerde wortel met pistache en yuzu.

4-gangen € 70
5-gangen* € 85
6-gangen** € 100

Onze prijzen zijn geldig tot eind december 2022.

Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!

Terras
Om u de beste beleving te geven, serveren wij bij mooi weer aperitief en koffie op ons terras.