COQUILLE ‘DIEPPE’
TARTAAR -KOOLRABI – MISO

KREEFT ‘CHURCH BAY’
GEROOKTE AARDAPPEL – ZEESLA – VIN JAUNE

MOSSEL ‘BOUCHOT’*
OPEN RAVIOLI – WINTER PREI – DRAGON

FAZANT ‘DAMME’**
FOIE GRAS – KNOLSELDER – FINE CHAMPAGNE

REE ‘CHIMAY’
SCHORSENEER – ZILVERUI – POMPOEN

KARAMEL
PASTINAAK – KOFFIE

4- gangen 80,00 euro
5- gangen * 95,00 euro
6-gangen** 110,00 euro

Onze prijzen zijn geldig tot eind februari 2024.

Onze 4-gangen menu is enkel te verkrijgen tijdens de lunch.
Op vrijdag- & zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.

Wij serveren niet buiten, bij mooi weer kan genoten worden van een aperitief en/of een koffie op het terras.
Honden worden helaas niet toegelaten.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en notenallergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie.

A LA CARTE

VOORGERECHTEN:

KINGKRAB ‘BERINGZEE’
SALADE – KAVIAAR ‘OSCIETRA’ – DRAGON

COQUILLE ‘DIEPE’ IN 2 BEREIDINGEN
CARPACCIO – WINTERTRUFFEL – MISO
GEBAKKEN – CAPPELINI – WINTERTRUFFEL

HERT ‘CHIMAY’
TARTAAR – PETERSELIE – SAMBAÏ

LANGOUSTINE ‘GUILVINEC’ IN 3 BEREIDINGEN
TARTAAR – SELDER – CITRUS
STAART – NANTUA – ZURE ROOM
SCHAAR – CAPPELINI – BUTTERNUT

TONIJN ‘BALFEGO’
TARTAAR – DASHI – NORI – DAIKON

HOOFDGERECHTEN:

TARBOT ‘NOORDZEE’
KREEFT – BEARNAISE – AARDAPPELMOUSSELINE

RUND DRY AGED ‘GALICIË’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES

WAGYU A5 ‘JAPAN’
KROPSLA – BORDELAISE – MERG – FRIETJES

FAZANT ‘DAMME’
SAVOOI – FINE CAMPAGNE – FOIE GRAS

KALFSZWEZERIK ‘BRABANT’
WINTERTRUFFEL – FOIE GRAS – WITLOOF

PIGEON EN CROUTE ‘D’ANJOU’
DUIF – KOOLBLAD – GANZENLEVER
Deze bereiding is enkel op reservatie