Lunch

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
(Dinsdag tot Donderdag)
45€

A la carte

VOORGERECHTEN

King Krab
Traag gegaarde koningskrab met jonge bladspinazie, salsa verde van groene kruiden en paprika. 

Marbré de foie gras au pineau  
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van appel.

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, kaviaar “Connaisseurs” met een vinaigrette van peterselie. 

Langoustine “in twee bereidingen”
Tartaar van langoustine met dashi van muscat druif en zure room.
Gebakken langoustine met cannelloni van courgette en flespompoen.

Hoofdgerechten

Tarbot
Geserveerd met Europese kreeft, witte asperges, lamsoor en een aardappelmousseline.

Wilde zeebaars
Bereiding met handgepelde garnaal, groene asperges en aardappelmousseline.

Pigeon d’Anjou “en croute”
Filet van duif, ganzenlever “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding kan enkel verkregen worden op bestelling. 

Rund “Txogitxu”
Geserveerd met morieltjes, groene asperge en verse frietjes.

Wagyu A5
Japanse wagyu geserveerd met groene asperge, mobieltjes en verse frietjes.

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, Belgisch grondwitloof en een jus van zwarte truffel.

Degustatiemenu

Rund “Txogitxu”
Tartaar van Txogitxu rund, koolrabi en een vinaigrette van sambai en peterselie.
+ supplement kaviaar “Connaisseurs” 5g €12

Wilde zeebaars
In een bereiding met witte asperges, béarnaise van garnalen en lamsoor.

Zeekat*
Traag gegaarde zeekat met jonge courgettebloem, gevuld met burrata en Thaise jus met citroenverbena.

Ganzenlever**
Gebakken ganzenlever in een bereiding met rabarber compote en verschillende structuren van rode biet.

Melkkalf uit Corrèze
Groene asperge, jus van morieltjes, spinazie en een kroket van polenta.

Komkommer
Yuzu-olijfolie, cremeux van platte kaas en vanille.

4-gangen € 65
5-gangen* € 80
6-gangen** € 95

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 5 of 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 6-gangen menu is om 20.00 uur.

Indien u uw tafel de dag zelf annuleert zijn wij genoodzaakt
de kostprijs van de menu aan te rekenen.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-, schelp- en noten allergie.
Gelieve bovenstaand steeds door te geven bij reservatie!